خواص روغن سیر سیاه
خواص روغن سیر سیاه برای مو: اسراری طبیعی برای موهای شما
برای درک واقعی خواص قابل توجه روغن سیر سیاه برای مو، بیایید به علم نهفته در اثربخشی آن در ارتقای سلامت و شادابی مو بپردازیم. با استناد به مطالعهای در مجله آمریکایی تغذیه، روغن سیر، هنگامی که با روغن ماهی مصرف شود، تاثیر کاهش دهنده کلسترول دارد. این مطالعه نشان میدهد که روغن ماهی زمانی که با روغن سیر مصرف شود، توانایی کاش کلسترول، LDL-C و تجمع تری گلیسرول دارد و روغن ماهی توانایی افزایش LDL-C را دارد. گرچه تحقیقات زیادی در مورد عوارض جانبی سیر انجام شده است ، اما در مورد مضرات استفاده از روغن سیر هنوز نوشته یا مطالعه ای انجام نشده است. زیرا روغن سیر حاوی فیتوشیمیایی مانند آلیسین می باشد که در دوزهای زیاد برای کبد شما مضر است.
این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلولها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلولها را کند میکند. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل طبیعی، راهی موثر برای تقویت سلامت کبد، بهبود عملکرد آن و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با این اندام مهم است. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند آنزیمهای کبدی مانند ALT و AST را که نشاندهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان میدهد که سیر سیاه میتواند آسیبهای کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماریهای مزمن را کاهش دهد. سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد) و رطوبت کنترلشده طی چند هفته تا چند ماه تولید میشود.
اعتقاد بر این است که سیر با فعال کردن آنزیمی که ال-آرژنین را به اکسید نیتریک تبدیل میکند، عملکرد ورزشی را بهبود میبخشد. این امر به نوبه خود، باعث گشاد شدن عروق خونی میشود تا توان ورزشکار بالاتر برود. مطالعات زیادی نشان میدهند که روغن سیر، درمانی برای تبخال است. ترکیب جادویی آلیسین نه تنها دنداندرد و التهاب را کاهش میدهد بلکه فعالیت باکتریایی را کاهش داده و از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند. با وجود همه اینها، اگر مایل به استفاده از روغن سیر هستید، می توانید یک بطری از آن را تهیه کنید.
اگر می خواهید ماندگاری آن بیشتر طول بکشد، روغن سیر را تا یک سال فریز کنید. اگر تکه های سیر در روغن را نمی خواهید، مخلوط را از طریق یک غربال صاف کنید. گذاشتن قطعات سیر در روغن باعث طعم قوی تری خواهد شد زیرا با گذشت زمان طعم دهی آن ادامه می یابد. پلاک های آمیلوئید می تواند رگ های خونی را باریک کرده و باعث لخته شدن خون شوند، که در نهایت ممکن است باعث تخریب نورون ها شود. مرگ سریع سلول عصبی منجر به از دست رفتن حافظه یا زوال عقل می شود.
در پایان مطالعه، سیر سیاه کلسترول خوب را افزایش و نشانگرهای بیماری قلبی را کاهش داد. با این حال، تاثیری روی تریگلیسیرید، کلسترول بد یا کلسترول تام نداشت. – در صورت بروز هرگونه عوارض جانبی همچون حساسیت، تحریک معده یا مشکلات گوارشی، باید مصرف روغن سیر سیاه متوقف شود و به پزشک مراجعه شود. در این مقاله، به تحقیقات و مطالعات مربوط به خواص روغن سیر سیاه بر روی بدن میپردازیم و نتایج برجسته را بررسی میکنیم.
سیر با جلوگیری از تولید آنژیوتانسین II، افزایش تولید سولفید هیدروژن و اکسید نیتریک و خواص ضد التهابی و آنتیاکسیدانی خود، میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد. سیر سیاه حاوی آلیسین است، ترکیبی که برای بهبود گردش خون مفید است. هنگامی که روغن سیر سیاه روی پوست سر مالیده استفاده می شود، فولیکول های مو را تحریک می کند، که باعث رشد مو و جلوگیری از ریزش مو می شود. به احتمال زیاد با سیر تازه و عطر و طعم قوی آن کاملاً آشنا هستید. در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.
در مقیاس کوچک، روغن سیر با له کردن و خیساندن حبه های سیر در روغن گیاهی به دست می آید. برای آماده سازی در مقیاس بزرگ، این روغن مفید با تقطیر بخار تولید می شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد جینسینگ، به مقاله خواص جینسینگ مراجعه کنید. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است و برای مطالعه علمی منابع هر مطلب ذکر شده است که به زبان انگلیسی هستند. یک منبع علمی مناسب که تحقیقات را جمع بندی کرده این مقاله علمی است.
سیر سیاه یک مادهی مغذی و سرشار از ترکیبات مفیدی است که میتواند به حفظ سلامتی بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف کمک کند. در ادامه مهمترین فواید سیر سیاه را فهرست کردهایم که نشان میدهند چرا باید این مادهی خوراکی را به برنامهی غذایی خود اضافه کنید. سیر سیاه به عنوان یک آنتیاکسیدان قوی، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و مقابله با پیری زودرس دارد. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش سطح ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلیفنولها و فلاونوئیدها میشود که به طور مؤثری رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند. رادیکالهای آزاد مولکولهای ناپایداری هستند که به سلولها آسیب میرسانند و فرآیند پیری را تسریع میکنند. با خنثی شدن این مولکولها، از تخریب سلولهای پوست، قلب، و سایر اندامها جلوگیری میشود.
سیر سیاه خوبه یا سفید
سرم سیر سیاه یا ماینوکسیدیل
طرز تهیه سیر سیاه در منزل
قیمت سیر سیاه دیجی کالا
سیر سیاه را از کجا بخریم نی نی سایت
روغن سیر سیاه از کجا بخریم
مراکز فروش سیر سیاه در تهران
سیر سیاه برای چه کسانی ضرر دارد
تشخیص سیر سیاه اصل از تقلبی
طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری